Sales Representative & Customer Care at The Loft, based in Amsterdam

🎒Wie zijn wij?

Bij The Loft draait het om de beleving voor de klant. Wij zijn een webshop, interior agency,s showroom en inspiratiebron voor interieur. Wij zijn gericht op esthetiek, zijn een inspiratiebron voor onze klanten en selecteren alleen de mooiste producten voor onze shop. Bij ons draait alles om de details. Wij hebben een sterk creatief team dat in hartje Amsterdam dagelijks bouwt aan deze beleving. Om nog meer mensen blij te maken met onze mooie selectie van producten, zoeken wij versterking voor ons customer care team. Wij zijn weliswaar een webshop, maar hebben ook krachtige offline kant met onze eigen ruimtes en geregeld pop-up shops, open showroom. Veel mensen kennen ons maar lang nog niet iedereen. Veel van onze handgemaakte producten hebben uitleg nodig of worden made to order gemaakt. Wil jij mensen blij maken en vind jij het leuk om mensen onze producten te verkopen of te adviseren. Lees dan hieronder meer over de functie.


🕵🏼‍♀️ Taken en verantwoordelijkheden

• Jij bent het aanspreekpunt voor al onze potentiele (internationale ) klanten zowel B2C als B2B.
• Je bent proactief bezig om alle kansen te benutten en te zorgen dat alle klanten tevreden zijn of de juiste informatie ontvangen over producten

• Je vind het leuk om mensen uit te nodigen in de showroom.

• Jij staat in contact met onze klanten per mail, telefoon of andere communicatiemiddelen.

• Je bent verantwoordelijk van het organiseren van de pop ups, open showroom dagen en andere special events in onze showroom
• Je overziet de dagelijkse operationele taken welke invloed hebben op sales & customer care.
• Je verwerkt content van ons creatieve team en zorgt dat alle producten goed beschreven en gepresenteerd staan op de website.
• Je vind het leuk om je te verdiepen in onze merken en een relatie op te bouwen met onze leveranciers. Jij bent tenslotte degene die bestellingen bij hun plaatst.
• Je krijgt een centrale rol in het bedrijf, waardoor je met alle andere teamleden samen zult werken.
• Je kijkt verder dan de dagelijkse taken, we werken samen aan de lange termijn strategie zoals hoe kunnen we verbeteren of welke funnels kunnen we beter benutten.

🧠 Vereisten

Je hebt 1 jaar ervaring binnen een soortgelijke rol; heb je al eens met Shopify gewerkt, dan is dat helemaal een pre.
• Je hebt een helder beeld van behoeftes van klanten en vind het leuk om mensen te voorzien van informatie
• Je bent pro-actief en weet goed hoe je met systemen moet werken.
• Het is een pré als je al bekend bent met het gebruiken van data analyse software zoals Shopify, hubspot & picqer.
• Je weet hoe te prioriteren en vind het leuk om relaties op te bouwen met onze klanten.

• Je hoeft niet alle woonmerken te kennen, maar de interesse voor mooie producten moet er wel zijn;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (zowel woord als schrift) en vloeiend in Engels;
• Je bent nieuwsgierig van aard en vind je de mindset van ondernemen leuk.
• We zijn op zoek naar iemand die goed gestructureerd kan werken en denkt in systemen.


💰Wat hebben we jou te bieden?

Een goed salaris, afhankelijk van ervaring, plus vakantiegeld;Een hoofdkantoor in hartje Amsterdam, op een inspirerende locatie;Werken in een bedrijf met korte lijnen en ruimte voor eigen initiatief;Uitdagende baan met veel eigen verantwoordelijkheid, ondernemend denken en handelen;Een dynamische en informele werksfeer met enthousiaste collega's met passie;De kans om echt een impact te hebben in een snelgroeiend en ambitieus bedrijf;25 vakantiedagen per jaar (gebaseerd op een 40-urige werkweek);Ontwikkelings- en opleidingsbudget van €1.000 per jaar;Een Windows laptop of MacBook, afhankelijk van je voorkeur;Iphone of telefoonvergoeding;Een aantrekkelijke personeelskorting op onze webshop;Goede begeleiding voor de ontwikkeling naar een sales & customer care specialist; Leuke team events of vrijdagmiddagborrels


Ben jij na het lezen enthousiast geworden of wil je graag meer informatie dan kan je contact opnemen met Nicole Jonk. Je kan haar bereiken via het volgende nummer 020 820 17 14 of via nicole@entertheloft.com.


Let op wij verwerken alleen sollicitaties die per mail naar Nicole zelf zijn verstuurd. Wij ontvangen graag een CV met motivatiebrief. Ook kunnen wij helaas geen sollicitanten aannemen die niet woonachtig zijn in Nederland.

Please send us your resume to:

nicole@entertheloft.com

Looking forward to your application and meeting you at The Loft